Aktivitetet e Shkurtit

A ndiheni të stresuar, të mbingarkuar dhe të shkëputur nga vetja? Nëse po, një ditë apo një fundjavë e plotë meditimi mund të jetë mënyra e përsosur për të shtypur butonin e rivendosjes dhe për të gjetur paqen tuaj të brendshme. Fundjavat e meditimit ofrojnë një mundësi unike për t’i shpëtuar ngutjes dhe nxitimit të jetës së përditshme dhe për t’u përqëndruar në mirëqenien tuaj. Në një mjedis mbështetës dhe të qetë, ju mund të mësoni teknika të reja meditimi, të thelloni praktikën tuaj dhe të lidheni me njerëz me të njëjtën mënyrë të menduari.

Jemi të lumtur të njoftojmë një aktivitet meditimi në Tiranë për muajin Shkurt të udhëhequr nga Mirela Petalli dhe Aryavasin. Aktiviteti do përfshijnë meditime të drejtuara, meditim në ecje, Chi Kung, praktikim të heshtjes dhe ushtrime komunikimi. Dita është e përshtatshme për meditues me përvojë dhe ata që kërkojnë të fillojnë nga fillimi – të gjithë janë të mirëpritur.

Seanca njëditore – 17 shkurt

  • Vendndodhja: Dhoma e Meditimit tek Bitter Bar and Bistro, Rruga Blvd Zogu I, Tirane
  • Orari: 09:00-17:00
  • Çmimi: 45 Euro
  • Përfshin: kafe/çaj mëngjesi dhe një drekë vegane me supë, biftek me lulelakër dhe sallatë.

Për t’u regjistruar ose për më shumë informacion, na kontaktoni.

Gjithë të mirat!